nedjelja, 3. travnja 2016.

ISPOVESTI: Živimo u takvom vremenu da bi svi vile, skupa kola, silikone, privatne fakultete... Gde je tu normalan život?

Zivimo_u_takvom_vremenu_da_bi_svi-Cover.png

Živimo u takvom vremenu da bi svi vile, skupa kola, silikone, privatne fakultete, jednostavno sve i odmah. Počinjem da se pitam kako smo došli do toga, i dokle ćemo stići. Kad pogledam svoje roditelje koliko su se oni namučili da bih imala i ono osnovno ne mogu da shvatim odakle tolika bahatost novopečenih generacija. Sve bi one da budu iste, veštačke, i da upecaju bogataša, a svi bi oni po 5 takvih za sebe. Ljudi gde je tu rad, požrtvovanje? Žure previše. Pa sada ne razlikuješ devojku od 15 i 25 godina. Izlasci, ludilo, štikletine, pa kad kažu imam račun toliki i toliki tu i tu idemo da pijemo, pa odakle ti bre? I to je uzor 21.veka?

Starlete, silikonjare, goli spotovi, pokušaji nazovimo ih reperima i pevačima… Gde je tu normalan život? Naša filmografija? Naša muzika? Osnovne stvari opšte kulture se ne znaju. Lažemo sebe da ide na bolje a samo propadamo. Sve više i više se prilagođavamo nečemu što nam je nametnuto, Bog zna odakle, Bog zna od koga.

0 komentari