petak, 12. veljače 2016.

EVO KAKO DA UKLONITE LIPOME! PRIRODNO NARAVNO!




lipom (masno tkivo ili kvržice na koži) je benigni razmnožavanja ćelija masnog tkiva, koja se najčešće nalazi između vaše kože i osnovnog mišića sloj. Oni rastu vrlo sporo ili ostati iste veličine, te su male i pokretne. Oni su bezbolni i imaju mekan, gumene konzistentnost.

Oni se mogu pojaviti gotovo bilo gdje u tijelu, ali najčešće, oni se nalaze na torzo, gornji bedrima, vratu, nadlakticama, i ispod pazuha. Lipoma nisu rak i ne pretvori u rak.

U principu, tretman nije potrebno, ali ako je lipom smeta, bolna ili raste, nudimo vam prirodan način da ga ukloniti:

Domaći tretman- Recept

Sve što trebate učiniti je da pripremi mast (krema) koristi prirodna ulja i ljekovitog bilja. Eksperimentirati s kombinacijom različitih biljaka i ulja.

Prirodna ulja kao što su Neem ulje i laneno-sjeme napraviti odličnu bazu za masti. Osim ovih korisnih ulja, hlađeni zeleni čaj je odlična alternativa za svoju bazu, jer je visoka u antioksidansa koji pomažu u regulaciji šećera u krvi i masnoća u krvi.

Lanenog sjemena ulje obiluje omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Ove kiseline pomažu da se smanji upala. Međutim, uvijek se odluče za lanenog ulja koje je potvrđen da bude bez teških metala, kao što su olovo i živa.

S druge strane, Neem ulje (Azadirachta indica) je obično koriste u drevnim indijskim medicini za liječenje lipome, jer je adstringentno koji štiti kožu.

Zatim, trebalo bi da masirajte područja sa lipom sa ovom masti. Ova masaža će smanjiti bol.

0 komentari