nedjelja, 21. veljače 2016.

UKLONITE HEMOROIDE SA OVOM KREMOM!


Ovo super krema je vrlo lako biti bez trošenja previše novca i može vas spasiti od hemoroida, bronhitisa i mnoge druge uvjete. Ova krema se sastoji od jednog jajeta (tvrdo kuhano, jer trebat će vam samo žumance), 400 ml maslinovog ulja i 600g od beeswax.REMOVE THE HEMOROIDA SA ovu kremu!

Stavite maslinovo ulje u umaku od pan i nanesite ga na laganoj vatri. Stavite pčelinji vosak u umaku od pan i čekati dok ne počne da ključa. Zatim možete dodati žumance u šerpi. Kada počne da se pjena, uklonite šerpu sa vatre.


Pričekati da se smiri malo, a zatim ponovo staviti šerpu na topline i umutiti kontinuirano dok masa ne postane tamno-smeđe. Nakon što se ohladi, možete naprezati mešavina gazom.

Čuvajte pripremljene kreme u nekim staklenim posudu i dobro zatvoriti. Možete držati u frižideru do 10 mjeseci.

U slučaju da patite od upale sinusa, topi malo količinu kreme i stavi jedna kap u svaku nozdrvu. Ovaj lijek je vrlo efikasna u borbi protiv upale sinusa jer upija gnoj.

U slučaju bronhitisa, trebalo bi da konzumirate ½ kašičice lijek tri puta na dan prije nego što je jela.

Ako patite od opekotina, zubobolja ili rane, trebalo bi jednostavno je mrlja na pogođenim mjestu. Ovaj lijek će popraviti noktima i da će eliminirati dosadne hemoroida.

Ne zaboravite da podijeliti sa svojim prijateljima i članovima porodice na Facebooku, kao što možete pomoći nekome u nevolji!

0 komentari