četvrtak, 25. veljače 2016.

SOK OD ĐUMBIRA - NEVJEROVATAN NAPITAK KOJI TOPI SALO SA STRUKA I POBOLJŠAVA IMUNITET


Nevjerovatna zdravstvene beneficije od đumbira su odavno poznati i koriste. Za jednu stvar, đumbir korijen obiluje zdravlje korisne hranjive tvari koje poboljšavaju vaše zdravlje na mnogo nivoa. Na primjer, đumbir je moćan anti-upalni koji efikasno ublažava artritisa bol. Plus, jača imunitet, poboljšava probavu, ublažava mučninu, hemoroida, grčeva, migrena, ublažava kašalj, proljev, plin, zatvor, potiče cirkulaciju i sprečava stvaranje krvnih ugrušaka, sprečava srčanih problema, menstrualnih grčeva, smanjuje šećer u krvi nivoa, a smanjuje loši (LDL) kolesterola. Posljednje, ali ne i najmanje važno, đumbir je snažan antioksidant koji uklanja toksine iz organizma i neutralizira štetne posljedice slobodnih radikala čime se smanjuje rizik od raka.
Sok – THE AMAZING napitak koji topi salo sa struka i poboljšava imunitet

Jedan od najpoznatijih upotrebe đumbira je povezan sa zdravom probavu. Osim poboljšanja probavnih procesa u organizmu, đumbir je moćan masti plamenika, što znatno povećava rezultat gubitka težine. Đumbir je posebno korisno za bilo koji režim mršavljenja jer ga drži punu duže i inhibira nezdrave žudnje hrane.


Sok ZA MRŠAVLJENJE i jak IMUNITET

Ako ste postavili da izgubite težinu, ali i žele da poboljšaju svoje zdravlje, to je jednostavan za napraviti đumbir sok je što je potrebno. To će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve mršavljenja brže i povećati svoje zdravlje u isto vrijeme.

Počnite kuvanjem 1.5l vode. Pratite dodavanjem sjeckani đumbir korijen, dužine oko 5 cm. Procijedite tečnost prije upotrebe. Piti svaki dan za ne manje od 6 mjeseci. Rezultati će vas pomesti s nogu. Ne samo da će vaš struk znatno smanjiti, ali vaš imuni sistem će poboljšati previše. Takođe ćete primjetiti da ste postali manje podložni virusnih i bakterijskih infekcija za vrijeme tretmana.

Ako želite poboljšati okus ovog pića i poveća zdravstvene prednosti, dodati malo limuna previše.

0 komentari