petak, 12. veljače 2016.

NEMOJTE OVO RADITI KADA IMATE MENSTRUACIJU,TO BI MOGLO BITI SMRTONOSNO- SVE ŽENE MORAJU PROČITATI!


Šta ne treba da radite kada imate menstruaciju!

Postoje neke stvari koje ne treba da radite tokom perioda. Usred ovog puta u mjesecu, neke od žena su blagoslovljeni sa lak period, a neki prolaze kroz pakao. Kada ste u boli, postoji mnogo nelagode u organizmu.

nezaštićen seks

Šanse su visoke za to vrijeme da zatrudni. Kako bi se izbjegli infekcije, to je najbolje ne imati seksualni odnos tokom perioda.

Nikad preskakati obroke

Pokušajte da ne preskakati obroke kad na period. Morate imati na umu da se gubi mnogo krvi za to vrijeme i hrana će učiniti samo da se osećate energičan.

Drži se dalje od fizičkog rada

Ako naiđete na leđima ili bol u stomaku tokom perioda, treba izbjegavati raditi neki fizički posao, jer će samo vašu bol gori.

Jedite Fast Food

Jedu fast food u 02:00 može izgledati kao dobra ideja, ali vaš želudac će se potpisivanjem različitih melodija nakon što ste jeli da Whooper i masnu pomfrit. Počastite se svim sredstvima. Samo ne previše jesti i ne konzumiraju nezdravu jela koja se obično ne bi.

rad
To je nemoguće za većinu nas, međutim, ja sam sve za žene je dozvoljeno malo slobodnog vremena tokom svoje vrijeme u mjesecu. Očito, to može dovesti u praznom uredu većinu vremena, ali barem jedan dan ne bi povrijedio, zar ne? Nažalost, ne živimo u savršenom svijetu.

Stay Up All Night

Vidjet će se osjećati bolje ako se uključite u rano, bez obzira na mogućnost da te treba vremena da zaspi. Put na nekim spavanje zvukova na YouTube-u i dobiti neke zatvorena oka, spavanje ljepota.

Extra Savjeti:

Ne bi trebalo da pije ledene vode (to može dovesti do preostalih u zidu materice menstrualne krvi, nakon 5-10 godina bi mogla dovesti do “Cista & Rak RAHIM”).
Izbjegavajte za piće soda vode
Pokušajte da ne jedu krastavci (supstancu koja se sastoji u krastavac može biti uzrok za neke tečnosti da ostanu u materici zidovima).
Objavi na pomoći !!!

0 komentari