srijeda, 10. veljače 2016.

OVAJ SUPER JEDNOSTAVNI RECEPT SA DVA SASTOJKA ĆE ELIMINIRATI VAŠE GLJIVICE NA NOKTU ZAUVIJEK


Uprkos tome što je izuzetno neprivlačan, noktiju gljiva također predstavlja ozbiljan zdravstveni problem.

U ovom slučaju, najčešći tretman uključuje antibiotike, ali ovi sintetički lijekovi mogu izazvati neke štetne neželjenih efekata. Zbog toga, treba obratiti prirodne medicine.

Međutim, zapamtite da ako tretiraju ovo pitanje rano, ćete dobiti brze rezultate. S druge strane, ako ste čekati prije nego što se ponašaju, gljive mogu se smiri i izazvati daljnje komplikacije i zdravstvenih problema.

Danas, mi ćemo predložiti najbolji prirodni lijek u slučaju noktiju gljiva. Ona sadrži samo 2 sastojke, a vjerujemo da ste ih već imate u kuhinji. Naime, ova dva su sode bikarbone i jabukovog sirćeta.

To su izuzetno efikasan u borbi protiv gljivica, a ove bakterije napredovati samo u ograničenom opsegu pH. Ipak, pečenje soda je alkalna u prirodi, a jabučni ocat je kisela. Dakle, njihova mješavina je nevjerovatno uspješan u borbi protiv idealno gljivične okoliš, i sprečavanje gljivičnih razvoj.

Osim toga, jabučni ocat je izuzetno koristan u slučaju brojnih drugih bolesti. Ipak, za najbolje rezultate, uvek koristite brendova koji sadrže “majka” supstanca plutaju na dnu boce, kao što je odgovoran za većinu tih prednosti jabukovog sirćeta.

Evo recept neverovatna 2-sastojak lijeka:

Sastojci:

Soda bikarbona
Sirće
Toplu vodu
Upute:

U malom slivu, sipajte malo jabukovog sirćeta, i potopiti noge u njemu za 20 minuta. Pat ih suho. U, napunite umivaonik vodom i ponovo potopiti noge u njemu za 20 minuta. Zatim dodajte sode bikarbone u vodu, i napišite stopala potopiti za još 20 minuta.

Ovaj postupak treba učiniti nekoliko puta dnevno.

Tretman treba uraditi na čiste i suve noge. Ako to ponovite često, noktiju gljiva će nestati u nekoliko tjedana.

Gljive napreduju u mračnom i vlažnom okruženju, pa pokušajte da nose bod-Toe što je češće moguće. Osim toga, vrlo je važno da redovno pedikir, i očistite vrhove noktiju kistom i malo ulja čajevca.

0 komentari