četvrtak, 25. veljače 2016.

EVO REŠENJA ZA KAMEN U BUBREGUPored toga što fantastično čisti bubrege, uklanja sitno kamenje iz bubrega i bešike, eliminiše pesak i sluz, ovaj lek pomaže i kod ženskih bolesti i leči cistitis. Žitarica proso je jednostavno i zaista čudesno sredstvo za lečenje bolesti bubrega. Mnogi tvrde da im je proso pomogao da zaborave na probleme s bubrezima. U narodnoj medicini se koristi kao prirodni lijek za liječenje urolitijaze (stvaranje kamena u mokraći i urinarnom traktu). Inače, proso je jedna od najpoznatijih žitarica koja poseduje visoku hranljivu vrednost i lekovita svojstva. Isprobajte ovaj prirodan recept ruske narodne medicine koji će vam pomoći u čišćenju kamena u bubregu, izlučivanju sluzi, peska i sitnog kamenja. Recept za uklanjanje kamena iz bubrega: Uveče jednu čašu (200 grama) prosa isperite u toploj vodi. Stavite proso u veću teglu (od 3 litra) i prelijte 2/3 tegle vrućom prokuvanom vodom.

 

Poklopite, dobro promućkajte, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći. Ujutru ponovo promućkajte. Primetićete belu mutnu tečnost u tegli. To je vaš lek. Tečnost iz tegle prespite u drugi sud. Pijte u toku dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite. Proso nemojte da bacite. Skuvajte zdravu kašu koju možete da pojedete za doručak (1 čaša prosa, 3 čaše vode, kuva se 15-ak minuta). Uveče pripremite novu porciju za sutradan, po istom postupku.


 
Ovo treba piti 10-15 dana. Nakon toga kamen će da se rastopi i izaći će zajedno s urinom, a bubrezi su očišćeni od peska, sluzi i kamenja. Eliminisana je upala, obnovljeno je tkivo bubrega i organa urinarnog trakta. Uvođenjem prosa u svoju ishranu doprinećete zdravlju svojih bubrega. Izvor: kucnilekar

0 komentari