subota, 16. siječnja 2016.

SPREMITE PILETINU NA OVAJ NAČIN OD SAMO 3 SASTOJKA I SVI ĆE BITI ZADOVOLJNI: BELA PILETINA



Jos jedan nacin spremanja piletine. Jelo je socno, a piletina se “topi ” u ustima…

SASTOJCI
500 gr pileceg filea
1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje


 
PRIPREMA
Pileci file iseci u tanke snicle koje ne treba lupati.

U posudu istresti sadrzaj krem supe i svaku sniclu uvaljti u supu, pa slagati u vatrostalnu posudu.

Preliti pavlakom i u toploj rerni na 200 stepeni peci 30 minuta, iskljuciti rernu i ostaviti jos 15 minuta da se zavrsi pecenje.


 
Ko voli res pecenu i bez krema piletinu, moze skinuti poklopac i zapeci piletinu.

Sluziti uz baren karfiol ili brokoli.
Naravno , posluziti i salatu….

POSLUZIVANJE
Brzo spremljena piletina, a ukus ce vas iznenaditi…

Izvor:http://www.coolinarika.com

0 komentari