nedjelja, 10. siječnja 2016.

Moj bivši verenik je imao i ajfon i mekbuk. To znači da može da prima…



Moj bivši verenik je imao i ajfon i mekbuk. To znači da može da prima iste poruke na dva mesta. Koristila sam njegov laptop za posao, . On je dobio poruku od bivše gdje je pisalo “sinoc ti je bio prevelik”. Koliko sam shvatila, redovno su komunicirali. Bilo mi je neprijatno, ali sam znala da je ona srećno udata. On je insistirao da je prihvatim kao njegovu dobru drugaricu i ja sam to učinila. Ali poruka koju je ona poslala tog dana glasila je:” Samo da ti kažem da te volim”. Otvorila sam poruku i videla sate dopisivanja između njih dvoje. Slao joj je poruke dok sam ja spavala pored njega. Sledećeg jutra sam se ponašala kao inače i pustila ga da ode na posao. Kada se vratio kući, nije me bilo,.

3 komentara:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da kontaktira Dr. Trust na WhatsApp: {+ 14432813404} ili putem e-pošte na {placeofsolution@yahoo.com} ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik se vraća jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam još jednom Dr. Trust.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav svima! Sretna sam što mogu podijeliti moje divno iskustvo o DR ODION-u. On je moćan vračar čarolije iz zapadne Afrike. Pomogao mi je da prebacim ljubavnu čaroliju koja mi je vratila ljubavnika za 48 sati, baš kao što je i obećao da je čovjek njegovih riječi i ja toliko vjerujem u njega i usmjerio sam mnoge svoje prijatelje prema njemu i oni uvijek dobivaju dobar rezultat koji traže ako vam treba njegova pomoć kontaktirajte ovog moćnog kalužera za čaroliju zvanog DR ODION kontaktirajte ga putem svoje e-pošte (drodion60@yandex.com) ili ga možete i pročitati na +2349060503921.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prije nekoliko tjedana vidio sam ovdje komentar o dr. Agbazari i odlučio sam ga kontaktirati prema uputama, zahvaljujući ovom čovjeku što mi je pružio radost kako sam želio. Slijedio sam upute koje je on dao da vrati mog ljubavnika koji me je ostavio i djecu već 3 godine, ali zahvaljujući dr. Agbazari jer su mi se vratili zauvijek i sretni smo zajedno. molimo vas da ga kontaktirate za pomoć ako imate problema u vezi putem e-pošte na: ( agbazara@gmail.com ) ILI putem WhatsAppa na: ( +2348104102662 ). I svjedočite sami.

    OdgovoriIzbriši