subota, 16. travnja 2016.

VAŠA KUPAONICA NIKAD NIJE BILA TAKO ČISTA! SVE ŠTO VAM JE POTREBNO JE SVIJEĆA!!U kupatilu uvijek izgleda prvo mjesto u vašem domu na uprlja, i jedan od najviše nervira da se čisti. U kupatilu je plodno tlo za bakterije i klice. Dakle, čistoća je od najveće važnosti u vlažnim sobi! Ona ima najviše klica i to je najmanje povoljan za dobijanje na ruke i koljena za piling. To je posebno frustrirajuće kad nakon svega toga čišćenja vidite da diskoloracija se održati između pločica. To ružna smeđa se čini nemoguće riješi. Ispostavilo se, postoji način da se opet te prljave pukotine tražim bijele. Sve što je potrebno je svijeću za ovo neverovatno jednostavan život hack za svoj prljavi pločice kupaonica.

 
Nakon što ste očistili pločice normalno, da normalno voska svijeća koje možete naći u bilo kojoj prodavnici.

Pritisnite s donje strane na jednoj od zglobova i trljajte svijeća u njega nekoliko puta i nazad. Nakon samo nekoliko sekundi ćete vidjeti kako to već rade.

Trljati svijeća i nazad na crno-bela područjima. Brzo ćete vidjeti kako se radi.

Utrljati ga u posebno na područjima gdje se dođe u kontakt s vodom. Ne samo da pobeli, ali se pruža zaštitni film tako prljave smeđe neće vratiti.

Nakon toga, nikada nećete morati da se bave prljavim žbuku linijama. Sjajan!

0 komentari