subota, 16. travnja 2016.

Upoznajte čovjeka koji se sam uvjerio da je korijen OVE biljke 100 puta učinkovitiji od kemoterapije!

457

Znanstvenici su otkrili da korijen ove biljke djeluje bolje od kemoterapije jer ona ubija sve stanice, a ovaj korijen samo one zahvaćene karcinomom.

John di Carlo, 72-godišnjak je koji se osobno uvjerio u ljekovitost maslačka. Prošao je intenzivne i agresivne tretmane kemoterapije, a na liječenju proveo pune tri godine prije nego što su ga liječnici pustili kući da sa svojim najbližima provede posljednje dane.

S obzirom na to da su liječnici imali sve manje alternativa u pronalasku rješenja u borbi protiv njegove bolesti predložili su mu da pije čaj od korijena maslačka, a nakon samo četiri mjeseca doživio je remisiju bolesti.

Na Sveučilištu Windsor u Kanadi provedeno je istraživanje na Odsjeku za kemiju i biokemiju, a rezultati ulijevaju novu nadu svima oboljelima od ove teške bolest. Naime, došli su do zaključka da korijen maslačka ubija stanice zahvaćene karcinomom. Još jedna korisna spoznaja je i ta da nema nikakav štetan učinak na ostale stanice u našem organizmu.

Čaj maslačka djeluje na zahvaćene stanice tako da se one unutar 48 sati doslovno raspadaju, a za to vrijeme zdrave stanice ostaju neokrznute, utvrdilo je ovo istraživanje. Kontinuirani tretman korijenom maslačka može uništiti većinu rakom zahvaćenih stanica kod oboljelih, a zbog neočekivanih rezultata istraživači nastavljaju s istraživanjem ove čudesne biljke.

Čaj od korijenja maslačka

Stavite šaku svježeg korijena maslačka na litru vruće vode. Procijedite nakon deset minuta. Pijte 3 šalice dnevno.

- See more at: http://www.narodnamedicina.info/index.php/2016/04/15/upoznajte-covjeka-koji-se-sam-uvjerio-da-je-korijen-ove-biljke-100-puta-ucinkovitiji-od-kemoterapije-2/#sthash.jNQDpXlt.dpuf

0 komentari