subota, 16. travnja 2016.

Najbrži i najučinkovitiji način da izbrišete pjege, fleke i ožiljke sa kože

 as

Pjege, fleke i ožiljci mogu utjecati na žene svih dobnih skupina, pa i na muškarce.

Neke žene ih vole i misle da su slatka, ali neki jednostavno osjećaju kao da su smetnja i želite da biste dobili osloboditi od njih zauvijek. Ako ste u drugoj skupini ovaj članak je samo za vas!
Pjege i fleke su okrugle i ravne, smeđe ili tamno obojene mrlje s različitim veličinama koje se pojavljuju uglavnom na licu, oko nosa i obrazima. Američka udruga dermatologa prijaviti da pjege su znak oštećenja kože. Oni najčešće pojavljuju u ljeto, zbog izlaganja suncu, ali oni mogu biti nasljedne toj su stavci ili znak neke hormonalne neravnoteže.


  Bez obzira na razlog njihovog pojavljivanja mogao biti većina žena jednostavno ne sviđa način na koji gledate sa pjegicama na licu. Dakle, postoji li rješenje? Najbrži i najučinkovitiji način da se izbriše pjege s lica

Postoje kozmetički tretmani koji daju dobre rezultate, ali ne mnogi od nas ih može priuštiti. Srećom za vas, postoje i neke vrlo učinkovite prirodne alternative koje nisu skupe, su potpuno sigurna i može vratiti vašu kožu na prethodnu stanju.

Sok od limuna

Limunov sok može biti najučinkovitiji prirodni lijek za pjege i široko poznato da se vrlo učinkovit za ovo stanje kože. Baš kao što to može uljepšati vaše kose može uljepšati vašu kožu previše. Malo svježeg limunovog soka i primijeniti ga na pjege, ih masirati prstima 10-15 minuta. Nakon masaže operite lice s toplom vodom i osušite ručnikom. Ponovite ovaj tretman 2 puta dnevno dok vam pjege nestati.

  Med
Pomiješajte med s malo vode i zagrijati ga malo da dobijemo homogenu smjesu. Koristite pamuk obrisak i primijeniti smjesu na pjegice. Ostavite ga na par minuta i isperite ga s nekom toplom vodom.

0 komentari