četvrtak, 14. travnja 2016.

KAKO DA VAM NARASTU VLASTITI ZUBI U SAMO 9 SEDMICA! NOVO OTKRICE Dr. Jeremy Mao ..

teeth-whitening123-e14509985137721

Svi znaju da postoje dentalnih implantata koje čine naš mnogo lakše život i koristi nam puno. Oni su odlično rješenje za popunjavanje praznina koje moramo baviti nakon iznošenja zub ili više. Stručnjaci iz oblasti stomatologije su napravili brojne otkrića i da je došlo do prilično zapanjujući razvoj u tehnologiji dentalnih implantata koji ide daleko izvan klasične implantata i proteza. Oni otkrića i razvoj nam nude priliku za rast potpuno novi, originalni zuba u usnoj cavity.How to Grow Your Own zubi u samo 9 Weeks

Kako za regeneraciju zuba u usnoj šupljini

Istraživanje je provedeno od strane Columbia University sa Dr. Jeremy Mao kao glavni istraživač i otkriveno je nešto neverovatno. Dr. Jeremy Mao je napravio skele za zube koja sadrži matične ćelije u organizmu. Koristeći svoje DNK, on ​​je uspeo da regeneraciju nove zube. Ovo otkriće moderne tehnologije obećava svijetlu budućnost kada je u pitanju stomatološke usluge.

Mogući problemi sa dentalnih implantata

Kao što smo ranije spomenuli, zubni implantati su prilično jednostavan i efikasan način da zamijeni jedan ili više zuba smo izgubili. Međutim, bez obzira na to koliko je dobar zamjenu su, moguće je da oni mogu dovesti do određenih problema i komplikacija. Ove komplikacije su najčešći oni koji implantata može uzrokovati:



moguće je da je tijelo odbacuje dentalnih implantata
zubni implantati su prilično skupi
oni mogu izazvati infekcije i potrebno je da ih nakon toga ukloniti
možete završiti sa oštećenja desni ako vaš stomatolog nema dovoljno iskustva sa dentalnih implantata
zubni implantati mogu povezati sa vilicom loše
Ovo su najčešći zubni implantat komplikacije koje ukazuju na to da u slučaju da nešto krene po zlu, možda ćete završiti sa bolom i obeshrabrenost i gubitak novca i vremena.

Regenerativna zube – prednosti

Da li mislite da postoji način zahvaljujući kojima ćete izbjeći dug, bolan proces vađenje zuba? Pa, odgovor je – da, kao što nam moderna tehnologija daje šansu da se razvija vlastite zube u samo devet tjedana. Ovaj proces traje devet nedelja tačno. To je uređaj koji treba da bude postavljen na području zuba nestalih i prihvaćen od strane tijela. Ova metoda implantat je posebno odličan jer koristi dobar materijal kao zamjena za nestalim zub ili zube. Jednostavno rečeno, matične ćelije iz vašeg tijela se koriste za zamjenu nedostajućih zuba. Zatim, zub postaje jedno sa okolno tkivo. To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i to će rezultirati u prilično brz oporavak.

Možete koristiti ovaj postupak?

Ovaj postupak nije dostupan svima još. Ona je i dalje se istražuje i treba biti odobren od strane medicinske vlasti. U proteklih nekoliko desetljeća, bilo je brojnih poboljšanja dentalnih implantata, što je vrlo obećavajuće kada je u pitanju zdravije i prirodnije zamjenu vaših zuba koji nedostaju. Što više nedavnih otkrića i poboljšanja smanjiti količinu vremena potrebnog za oporavak, kao i šanse da budu odbijeni.

Ova vijest je odlična, obećavajući i pružaju novu nadu, posebno onima koji su nestali zub ili više zuba. Ako vam se sviđa ovaj post, molimo vas da podijelite ga sa svojom porodicom i prijateljima. Hvala.



Izvor: narodnamedicina.info

0 komentari