![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjn26JRF7ymXDVLAZqIi9YyZ8Dm3Ka8CIqPNdDqD8pi0hNsCD0mTEU8ZTn7Y1EYnOgsGcVg9IIukMuYVJmSADS__A7KAxWI5f-Y7_JAZ13HcUOlXbNN279HqQ8Dk4rKGvSKBRzP9uAfINo/s640/snicle-u-umaku-od-slatkog-vrhnja-i-senfa-a33a3f2a9c68cceb9b946eeee03257fe_view_l.jpg)
I izgledom i okusom a i jednostavnošću pripreme me je oduševio...
Sastojci
4-6 većih svinj.odrezaka
4 v.ž juhe ili vode
4 v.ž slatkoga vrhnja za kuhanje
2 kisela krastavca
2 v.ž senfa
malo soli,papra i vegete
2 v.ž ulja
sjeckani peršin
Priprema
1.
Svinjske odreske malo potući s batom,začiniti s soli,paprom i vegetom pa ih popržiti na 2 žlice ulja.Izvaditi ih i pokrivene držati na toplom.
2.
Masnoću od prženja mesa tada zalti s juhom ili vodom.
Dodati vrhnje pa promiješati.Kisele krastavce narezati na sitne kockice pa ih umiješati u vrhnje,promiješati.
3.
Tada dodati senf,sjeckani peršin pa prokuhati,začiniti po želji.
4.
U umak vrati izpečene šnicle,promiješati i odmah poslužiti.
0 komentari