nedjelja, 13. ožujka 2016.

ISPOVESTI: Moja mama nije moja biološka majka. Ona i tata su se zabavljali nekih 3-4 godine i jako su se voljeli međutim nju je tata prevario jedne noci...

Moja-mama-nije-moja-bioloska-majka-Cover.png

Moja mama nije moja biološka majka. Ona i tata su se zabavljali nekih 3-4 godine i jako su se voljeli međutim nju je tata prevario jedne noci, on kaže da je bio poprilično p’jan, rezultat te noći sam ja. Kada je saznala za trudnoću mama je prekinula s tatom i nastavila svojim putem jer nije htjela da ja odrastam bez majke i oca.. Međutim moja biološka majka je umrla na porođaju, nakon godinu ili dvije tata je uspio da vrati svoju bivšu djevojku. Ljudi moji kakva je to žena prihvatila me i odgajala kao svoje rođeno dijete.


 
Sliku moje biološke majke je uramila i stavila u moju sobu. Najljepša sjećanja me vežu za momente kada sam ismijavana od strane drugara i porodice kada me mama stavi na krilo i kaže ‘Ma pusti ih, oni nemaju pojma, ti si meni narasla u srcu ko što si narasla majci u stomaku, ja sam te tu rodila.’ MAMA VOLIM TE NAJVIŠE!!

0 komentari