srijeda, 10. veljače 2016.

UKLONITE MITESERE SA JEDNIM JEDNOSTAVNIM I EFIKASNIM TRIKOM




Svaki pojedinac, a posebno žena sanja o jasan, zdrav i blistav kože, kao što nas čini izgledati lijepo i atraktivno.

Ipak, postoji jedna stvar koja dolazi između ovog sna i američko mitesera. Oni su sitne bubuljice koje ne sadrže kožu. Stoga, kada su izloženi vlazi i zraka, oni se lako oksidira i mijenjaju boju u mrko crno.

Mi stalno čitati o nekim lijekovi koji nam može pomoći da uklonite neugodan mitesera. S vremena na vreme, mitesera se lako može ukloniti ribanje, ali s vremena na vreme, potrebna vam nešto efikasniji i snažan da bi se riješiti problem.

Ovaj članak će otkriti najbolji način da se riješi dosadnih mitesera, bezbolno i brzo!

Riješi mitesera sa ove jednostavne domaće tretman!

Trebat će vam:


 
1 žlica soli
2 kašike Mint pasta za zube
2-3 kockice leda
Spoon
mala zdjela
metoda:

U posudu, mix 2 kašike paste za zube i kašiku soli. Dobićete pastu koja treba primijeniti na nos.

Ostavite tijesto na nos za 5 minuta kako bi se osuši, a zatim stavite malo vode i masaža lagano u kružnim pokretima. Zatim, kako bi zatvorili pore, trebate trljati kocke leda na nos, a onda, osušite. Na kraju se osuši nos.

To je sve što trebate učiniti! Vaš nos će biti potpuno jasno mitesera!

Kako radi:

So se ne otapa u pastu za zube, i to je razlog zašto je ova kombinacija je savršen. So ima jak antibakterijski učinak i djelotvorno defoliates kožu. S druge strane, pasta za zube sadrži mente koji uspješno otvara pore i bori se protiv bakterija. Pastu za zube čisti pore duboko i eliminira mitesera.

U slučaju suhu kožu, nanesite hidratantnu kremu na kraju metoda. Osim toga, ne brinite, ako je nos postaje pomalo crveno, jer će uskoro nestati. Također, budite sigurni da masirati nos stvarno lagano.

0 komentari