četvrtak, 11. veljače 2016.

NAPRAVITE MASKU OD SODE BIKARBONE I LIMUNA I NANESITE NA LICE,NEŠTO DIVNO ĆE SE DOGODITI! POKUŠAJTE OVO!


Svaka domaćica omiljeni sastojak je, bez sumnje, pečenje soda. Danas, mi ćemo još jednom dokazati da je to neverovatno prah može biti ako velike koristi za vas! Odlična soda bikarbona je super za čišćenje vaš dom, za kuhanje, kao i za vaše tijelo i kozmetičke usluge.
Recept koji predlažemo je najbolja maska ​​za lice možete čak pokušati! I njegovih glavnih sastojaka, naravno, je pečenje soda!

Ova neverovatna maska ​​će učiniti čuda za vašu kožu, to će vam pomoći da riješi mitesera, akni, vrećice ispod očiju, kao i tamne krugove.
Najbolji lice mask- recept
Sastojci:
2 kašike sode bikarbone
2 kapi ulja čajevca
1/2 limuna, stisnuo
Soda bikarbona daje neverovatno osobine ovu masku, jer će piling kože, i pomoći vam da riješi mrtvih stanica kože i sve vrste nepotrebnih naslaga na vašem licu.
Tea stablo ulje će biti vaš najbolji saveznik u borbi protiv prištića i akni. sok od limuna pomoći će vam uništiti sve bubuljica ožiljaka ili sunce mjesta.

Upute:
Put sva tri sastojke u blenderu i uklopiti ih dok ne dobijete potrebna dosljednost. Zatim, nanesite ga na lice, ostavite ga da se naredne sedmice djelovati za 3 minute (prvi put) i 10 minuta ponavljate tretmana. Koristite hladnom vodom oprati.

Također, možda ćete morati dodati malo vode na masku, u slučaju osjetljive kože.

1 komentar:

  1. Nerazumijem zadnju recenicu , a koliko to treba ostaviti, sedmicu, nanjeti madku i drzati tri minute jel tako i tako uraditi slijedecih deset dana , dal sam tacno razumjela pa mi recite, pozdrav i hvala za odgovor., dali moze maslinovo ulje u zamjenu

    OdgovoriIzbriši