subota, 6. veljače 2016.

JUNETINA NA CARSKI! POSLUŽITE SE UZ OVAJ FINI RUČAK,BAŠ KAO I JA…:))) Pogledajte recept na:




Sastojci  4 osobe
Mesna ukusnica
600 gr junećih šnicli
2 kom kapule (veće)
50 gr dimljene pancete

 
200 gr šampinjona iz konzerve (može i svježih)
50 ml pasirane rajčice Podravka
1 žlica Senfa estragon Podravka
3-4 manje žličice vegete
malo vode za podlijevanje
3-4 žlice maslinovog ulja

Priprema
1.
Meso odrežite na manje komade, istucite ih sa batićem za meso.Zatim, meso namažite sa senfom, i pustite da malo odstoji.
2.

 
Kapulu narežite na tanke kriške.
3.
Pancetu narežite na sitne kockice.
4.
Kapulu i pancetu stavite skupa pržiti na maslinovom ulju na laganoj vatri dok kapula ne postane staklasta.
5.
Stavite meso, pasiranu rajčicu, vegetu i poklopite.Dinstajte dok meso ne otpusti svoj sok, zatim podlijte sa malo vode, dodajte šampinjone, i opet poklopite, te dinstajte dok meso ne omekša.
Posluživanje
Meso poslužite uz vaš omiljeni prilog, ja sam poslužila uz palentu i tek spečen Tangzhon kruh.
recept

http://www.coolinarika.com/

0 komentari