četvrtak, 11. veljače 2016.

3 SASTOJKA(ZDRAVI METAK) KOJI ĆE UNIŠTITI RAK I SPALITI NAGOMILANE MASTI(UZIMAJTE GA SVAKI DAN!)


Ponekad, ljudi osjećaju umorno i ukočen, čak i nakon što su spavali.

Zbog toga, oni često posežu za veliku šalicu kave ujutro, s ciljem da se malo kofein kako bi im dostavljaju nešto energije. Međutim, to može biti velika greška.

Naime, to je normalno da je tijelo je najviše kiseli ujutro. U kiselim stanje organizma često nije dobra stvar, ali u ovom trenutku, to stanje je zbog različitih procesa koji se javljaju tokom sna, a kiseline su oslobodili u svoj sistem. To je jedan od razloga zašto čini vaše tijelo iscrpljeno. Naravno, kafa, s druge strane, će napraviti stvari još gore, jer dodaje kiselost.

Dakle, ono što trebate učiniti je da alkalizuje vaše tijelo kako bi ga energiju za naredni dan! Potrošnja visoke alkalne pića odmah nakon što se probuditi će uravnotežiti tvoju pH. Ipak, imajte na umu da ne morate da ih konzumiraju u velikim dozama bilo.

Stoga, kako bi vam pomoći da probudite svoje telo brzo ujutro, ovaj članak će predložiti tri jednostavna, prirodna i jednostavna 3-sastojak zdravlja snimke, koje su izuzetno efikasan!

Green Smoothie Shot

Ovaj fantastičan zelena smoothie će pružiti sve potrebne energije, kao što je to u izobilju u kalija, vitamina C i B i 10 grama proteina.

Sastojci:

2 šalice organskog spanaća
1 kriška đumbira
¼ smrznute organske borovnice
Napomena: možete dodati Stevia (opcionalno).

Način pripreme:

U blenderu, kombinirati sve sastojke, i dodati malo vode ako je potrebno da olabavite konzistentnost. Pripremite veći iznos od ove ukusne Smoothie i zadržati ostatak u frižideru.

Osim toga, možete dodati neke Spirulina u smoothie, ako želite da se dodatno obogatiti svoju nutritivnu vrijednost. Spirulina je superhrana alga koja je prirodni multivitamin.

Probavu Booster Shot

U nepravilnim radom probavnog sistema će usporiti funkciju cijelog tijela, a to će dovesti do osjećaja iscrpljenosti. Zbog toga, morate aktivirati sistem za varenje ujutro, kako bi se pripremili sistem za čitav dan. Ovaj fantastičan prirodni šut će povećati svoj probavni sistem, kao jaka digestive- jačanje svojstva sastojaka učinit će vaš sistem glatko tokom cijelog dana.

Sastojci:

½ grama organskog jabukovog sirćeta
½ grama soka od limuna
Prstohvat organskog tla đumbira
Način pripreme:

Pomiješajte sastojke i dodajte malo vode u mješavinu, kako bi se potrebne konzistencije za smoothie.

Metabolizam Booster Shot

Sastojci ovog moćnog Smoothie su najbolje što možete konzumirati kako bi za alkalne sistem, iako neki možda misle da mogu imati suprotan efekat.

Sastojci:

½ grama soka od limuna
½ grama organskog jabukovog sirćeta
Prstohvat cayenne paprike
Napomena: Ako je ukus je prejak za vas, dodati 2 unci vode.

Način pripreme:

Ovaj izuzetan prirodni snimak će pružiti mnogo pogodnosti za svoje zdravlje. Naime, jabučni ocat, kao i sok od limuna, će dobiti krvi na pH nivo koji je više alkalna.

Osim toga, Cayenne paprike će pomoći u procesu mršavljenja, jer će povećati svoj metabolizam i da će pružiti potrebnu ujutro osvježenje.

Da sumiramo, kao naš funkcije tijela da popravi i izleči u toku noći, moramo pomoći pružanjem pravilnu ishranu ujutro. Ove tri zdravlje snimaka će spriječiti sve vrste bolesti, kako drže tijelo alkalno moguće. Što je više, te prirodni zdravi snimke su ukusni, pa ne ustručavajte se da ih probati!

0 komentari