ponedjeljak, 4. travnja 2016.

IMALA JE VRLO RIJETKU KOSU ALI JE ISKORISTILA OVAJ SASTOJAK I DOBILA GUSTU KOSU U ROKU OD TJEDAN DANA

z.jpg.png.png

Gubitak kose, također poznat kao alopecija ili ćelavost, je termin koji opisuje gubitak kose od glave ili tijela i može doći zbog različitih faktora. To uključuje višak fizički ili emocionalni stres, nasljednost, hormonalne neravnoteže, nedostatak hranljivih materija, alergije, loše za njegu kose i upotreba pogrešnih proizvoda za njegu kose.

Obično, svi proizvodi na tržištu su vrlo skupi, ali neefikasan. Međutim, ne možemo spriječiti gubitak kose i poboljšati kvalitetu kose pomoću prirodnih i djelotvorne pravne lijekove.

U nastavku se nalaze 3 najefikasnije metode da biste dobili deblji kose na prirodan način:

avokado

Avokado može biti od velike pomoći u ovom slučaju. Mix dva kašike pšeničnih klica ulje pola zrelog pire avokado. Na svježe šamponiranje kose, nanesite dobivenom smjesom ostavite da deluje 20 minuta. Zatim temeljito ponovo operite kosu pomoću šampona.



Druga opcija je da se miješati jedan pire avokada, jedan pire banana i jednu kašiku maslinovog ulja da pripremite domaće maske. Masaža kosu sa dobivenom smjesom, ostavite da deluje 30 minuta, a zatim operite kosu šamponom.

Jaja su još jedan prirodni proizvod koji vam može pomoći da se deblji kose. Sljedeći proteina treba uraditi dva puta nedeljno: Ovisno o dužini vaše kose, kombinirati jedan ili dva jaja i nanesite mešavinu na mokru kosu. Ostavite da deluje 30 minuta. Zatim, operite kosu mlakom vodom i šampon.

Osim toga, sljedeće metode može značajno poboljšati vaše kose: mix jedan žumance, jednu kašiku svoj omiljeni ulje za kosu i dve kašike vode. Nanesite rezultat mješavina na vlasište i masaža temeljito. Ponovite postupak jednom tjedno.

Maslinovo ulje

Kosa lijekovi s maslinovim uljem treba obaviti jednom ili dva puta tjedno. Jednostavno primijeniti toplo maslinovo ulje na vlasište, nježno masirajte i ostavite da djeluje 30-45 minuta. Operite dobro sa blagim šamponom.

Također možete ostaviti ulje preko noći i oprati kosu sljedećeg jutra.

Drugi način da koriste prednosti maslinovog ulja je kombinirati maslinovo ulje s malo meda i primijeniti rezultat mješavinu na kosu. Neka ostane najmanje 30 minuta, a zatim operite kosu.



Izvor: narodnameidcina.info

0 komentari